Kaart

Onze referenties zeggen meer dan duizend woorden

We laten u op deze pagina graag enkele van onze referenties zien. Projecten die we op diverse plaatsen in Nederland hebben mogen uitvoeren.

 

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate

Hilversum

Plaats: Hilversum
Opdrachtgever: Dhr. Wijnands

Vandaag is de compofloor bij ons gelegd. Bij deze wil ik je even laten weten dat we er erg blij mee zijn! Zowel met hoe het er nu ligt als de manier waarop de heren het aangelegd hebben. Echt helemaal top! Ik had me na onze gesprekken een bepaalde voorstelling gemaakt van hoe de aanleg zou gaan en de vloer zou worden en dat hebben jullie helemaal waar gemaakt! Woensdag komt WARP systems de vloerverwarming aanleggen, als dat net zo soepel en netjes gaat als het vandaag ging dan ben ik erg gelukkig. Mijn complimenten aan de Montageploeg!

Werkendam

Plaats: Werkendam
Opdrachtgever: Dhr. van den Heuvel

Ik heb heel blij met Compofloor. Via internet heb ik het gevonden en het leek mij een heel mooi systeem, en dat is het ook! Na het inmeten heb ik de vloer zelf verwijderd en de gaten dichtgemetseld. Hierdoor kon Compofloor gelijk beginnen met de vloer. In 4 uur tijd had ik van een open gat met grond in de woonkamer een strakke vloer. Het contact met Compofloor was erg prettig. Zowel met inmeten, vragen die ik had en met het installeren. Compofloor is echt een aanrader!

Schermerhorn

Plaats: Schermerhorn
Opdrachtgever: Fam. Bellekom

Na 15 jaar weer aan een nieuwe vloer. Weer verrot. We hebben op het internet gezocht en daar komen we Compofloor tegen. Na een positief huisbezoek hebben wij de order geplaatst. Wat er dan gebeurt, dat gaat snel. Op korte termijn hebben wij zelf de oude vloer kunnen verwijderen. De dag erna de montage door Compofloor, de nieuwe vloer zat er super strak in. 1 dag en de klus was geklaard voor 49 m2. Wij kunnen een ding zeggen bedankt voor jullie snelheid-service en positieve benadering. Ik heb inmiddels meerdere geïnformeerd over jullie product. Nogmaals bedankt voor alles.

Plaats: Den Helder
Opdrachtgever: Dhr. Harders

Na telefonisch contact werd ik hartelijk uitgenodigd om het product ter plaatse in Wieringerwerf te komen bekijken. Het contact met het bedrijf is perfect, alle vragen waarmee ik zat werden perfect beantwoord. De sloop van mijn oude vloer heb ik met eigen middelen gedaan. Binnen een half uur waren de grote gaten geboord. Even knipperen met de ogen en de 30 m2 vloer lag volledig binnen 7 uurtjes.

Het voordeel: de vloer is direct klaar voor belasting, geen wachttijd door het drogen van de vloer. De vloer ligt los van de muren zodat geen geluidsoverdracht plaatsvindt op de muren. De medewerkers zijn erg professioneel, denken mee en alles wordt netjes opgeruimd en afgeleverd. Kortom: Super tevreden met mijn TOP vloer.

den Besten

Plaats: Haarlem
Opdrachtgever: Dhr. van den Bogaard

Nadat wij in Haarlem ons eerste koophuis hadden gekocht, wisten wij dat er een uitdaging zou volgen. Bij de bouwkundige keuring kwam namelijk naar voren dat een van de houten balken aangetast was met houtworm en tevens erg vochtig was. Voor het geven van de officiele opdracht werden wij door een medewerker van Compofloor meegenomen in het proces van het leggen van de vloer. Hij had zelfs een stukje vloer meegenomen als voorbeeld. Dit zorgde voor veel vertrouwen in deze oplossing. Na het verwijderen van de vloerbedekking kwamen wij erachter dat elke balk aangetast was door houtwarm en sommige zelfs stenen nodig hadden om nog overeind te blijven. Wat waren wij blij dat wij een nieuwe vloer zouden krijgen. Toen wij de zaterdag de balken hadden verwijderd, kon Compofloor heel snel schakelen. Woensdag werden de ankers geplaatst, de dag erna konden wij ervoor zorgen dat al het leidingenwerk gedaan werd en vervolgens lag de nieuwe vloer er vrijdagmiddag in. Kortom, super goede service, goede kwaliteit en tevens een goede prijs!

 • Haarlem_Compofloor_part01
 • Haarlem_Compofloor_part02
 • Haarlem_Compofloor_part03
 • Haarlem_Compofloor_part04

van Strien

Plaats: Rockanje
Opdrachtgever: Fam. van Strien

Wij hebben verschillende opties bekeken voor onze nieuwe vloer, waarbij de kunststof Compofloor onze voorkeur had omdat het niet meer kan rotten of roesten. Voor een vochtige kruipruimte een ideale oplossing. Het voortraject met de verkoper was keurig, kwam de ruimte bekijken en heeft maten opgenomen. De offerte paste netjes in ons budget. Na verstrekking van de opdracht is er nog diverse malen telefonisch contact met ons opgenomen of alles duidelijk was en uitgelegd wat er moet gaan gebeuren. Een goed op elkaar ingespeeld team kwam langs om de vloer te leggen. Uiteindelijk was aan het einde van de dag het geheel afgerond en lag de vloer er netjes in. De montageploeg heeft alle rommel opgeruimd en de vloer bezemschoon opgeleverd, echt keurig. Al met al is onze ervaring met Compofloor zeer positief. Ik zou zonder twijfel dit bedrijf aanraden als iemand op zoek is naar een renovatievloer.

 • Compofloor_Rockanje_01
 • Compofloor_Rockanje_02
 • Compofloor_Rockanje_03
 • Compofloor_Rockanje_04

Plaats: Den Helder
Opdrachtgever: Fam. Geurs

Vanwege de oude niet geïsoleerde vloer inclusief rottende balken waren wij toe aan een vloerrenovatie. In eerste instantie hebben wij gekeken naar de traditionele broodjes betonvloer, dat gaf echter problemen met de belasting van een niet geheide fundering en het feit dat er veel droogtijd nodig is. Al gauw kwamen we uit bij Compofloor. Na een bezoek bij het bedrijf in Wieringerwerf waren we blij verrast met de isolatiewaarde en de stevigheid. We hebben op het bedrijf op de vloer gestaan met een 3,5m overspanning, met z’n tweeën hebben we staan te springen en de vloer gaf geen krimp! Een offerte was snel gemaakt en de vloer kon snel gelegd worden. We hebben zelf de oude vloer er zelf uit gesloopt en voorbereid. In één dag kwamen 2 monteurs de vloer er vakkundig en luchtdicht in leggen. Het voelt nu al warm aan!

 • Compofloor_Denhelder001
 • Compofloor_Denhelder003
 • Compofloor_Denhelder002

Scholtz

Plaats: Haarlem
Opdrachtgever: Fam. Scholtz

Door de leeftijd van de woningen zijn alle huiskamervloeren in mijn wijk één voor één aan vervanging toe. Huiseigenaren doen dit allemaal op hun eigen manier. Ik heb verhalen gehoord van huiseigenaren die 2 maanden met hun vloer bezig zijn geweest. Daar had ik geen zin in. Bovendien wilde ik een lichte vloer die aan de laatste isolatie eisen voldeed. Mijn vloer werd door Compofloor vervangen en wel in recordtempo van 2 dagen! Ik ben dus zeer tevreden. Bovendien hebben de mannen van Compofloor ook de keuken in mijn woonkamer tijdelijk verplaatst. Hierdoor duurde de klus iets langer dan bij een ‘normaal’ huis. Maar 2 dagen blijft kort. Ik raad dus iedereen het Compofloor systeem aan.

 • Compofloor_Haarlem
 • Compofloor_Haarlem
 • Compofloor_Haarlem

Plaats: Appelscha
Opdrachtgever: Fam. Veentjer

Ook wij hebben uiteindelijk gekozen voor Compofloor. Wij hebben een huis van begin jaren 50, daar zaten oude houten balken en planken in die vervangen moesten worden. Compofloor is zeer geschikt hiervoor, licht in gewicht met een hoge isolatiewaarde. 7 uur zouden ze bij ons zijn in Appelscha. Nogal een stukje rijden voor de mannen. Nou ze waren er al net na half zeven. In 1 dag gelukt. (lange dag) Het was een warme dag, ik wil ook echt Tim en Danny mijn complimenten geven. Wat een harde werkers en lossen alles wat ze tegen komen netjes op! Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen een vloer van Compofloor ook echt aanraden. Nogmaals dank, ook voor Perry voor het langskomen in Friesland en voor de goede uitleg!

 

 • Compofloor_Appelscha01
 • Compofloor_Appelscha02
 • Compofloor_Appelscha03
 • Compofloor_Appelscha04

Hommes

Plaats: Zevenhuizen
Opdrachtgever: De heer Hommes

Vervanging door een traditionele vloer werd risicovol geacht omdat dit een enorme toename van het totale gewicht van het huis betekende. Onze zoektocht ging dus naar een renovatievloer die licht van gewicht was en bovendien goed isolerend en vochtbestendig. De Compofloor werd de beste optie. Bijkomend voordeel is dat er geen droogperiode nodig is voor de vloer. De vloer werd in twee dagen gelegd door deskundig en betrokken personeel en dus konden we meteen door met de verdere afbouw.

 • Compofloor_Hommes_Zevenhuizen_04
 • Compofloor_Hommes_Zevenhuizen_03
 • Compofloor_Hommes_Zevenhuizen_01
 • Compofloor_Hommes_Zevenhuizen_02

Plaats: Maarsen
Opdrachtgever: Fam. Bouter

De firma CompoFloor zou in een dag wel een geheel nieuwe renovatie vloer komen installeren. De 3 mannen waren net na zeven uur al bezig met het uitzetten en gaten te boren. Wat een tempo hadden die mannen. De kleine tekortkomingen aan de voorbereidingen aan mijn kant werden zonder dralen opgelost. Begin van de middag werden de eerste vloerpanelen al naar binnen gedragen. Een prachtige nieuwe, stevige en droge vloer.

Knap werk en een mooi uitgedacht systeem!

 • Compofloor_renovatie_Bouter_Maarsen_06
 • Compofloor_renovatie_Bouter_Maarsen_02
 • Compofloor_renovatie_Bouter_Maarsen_05
 • Compofloor_renovatie_Bouter_Maarsen_04
 • Compofloor_renovatie_Bouter_Maarsen_03
 • Compofloor_renovatie_Bouter_Maarsen_01

Plaats: Utrecht
Opdrachtgever: Fam. Hoofwijk

Met Compofloor hebben we een prettige dienstverlening ervaren; vooraf werd het product toegelicht op locatie en de ruimte ingemeten, we konden ook zelf een kijkje nemen bij een huis waar op dat moment een Compofloor werd gelegd. De Compofloor werd gelegd op de afgesproken data, voor de overeengekomen prijs en binnen de (snelle) tijd, wat voor ons ook prettig was. Mooi product dat goed afgeleverd is en wij vertrouwen in hebben als klant.

 • Compofloor_hoofwijk_Utrecht_01
 • Compofloor_hoofwijk_Utrecht_02
 • Compofloor_hoofwijk_Utrecht_03

Plaats: Heiloo
Opdrachtgever: Fam. Leek

Deze particuliere woning is voorzien van een nieuwe Compofloor in samenwerking met Van Lith Bouwbedrijf, waarbij het bouwbedrijf zelf de vloer heeft gemonteerd. Ook zelf monteren behoort tot de mogelijkheid.

 

 • Heiloo
 • Heiloo
 • Heiloo
 • Heiloo

Plaats: Hoorn
opdrachtgever: Intermaris Hoorn

Voor Intermaris doen verzorgen wij regelmatig het compleet renoveren van de vloer inclusief het sloopwerk van de bestaande vloer. Totaalrenovatie van uw vloer kunnen wij tevens voor u verzorgen.

 

 • referenties
 • demontage_compofloor01
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties

Plaats: Aerdenhout
Opdrachtgever: particuliere klant

Prachtige statige woning in Aerdenhout in 1 dag voorzien van de Compofloor.

 

 • aerdenhout
 • aerdenhout
 • aerdenhout
 • aerdenhout
 • aerdenhout

Plaats: Heemskerk
Opdrachtgever: Woningcorporatie Woon op Maat

Op basis van deze proefwoning voor Woon op Maat zijn wij trots dat we aansluitend 440 woningen van de muziekbuurt in Heemskerk mogen renoveren met ons vloersysteem. Naast de vloeren leveren wij ook de metselwerk-fundatiestrip en uv-bestendige kozijnstrip op de balkons.

 

 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties
 • referenties

Plaats: Heemskerk
opdrachtgever: Woningcorporatie Woon op Maat

Woningcorporatie Woon op Maat heeft ook gekozen voor de Compofloor bij de mutatie-renovatie van haar woningportefeuille. Vloerrenovatie in 1 dag uitgevoerd!

 

 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat
 • griegstraat

Plaats: Rotterdam
Opdrachtgever: Meeuwsen

In onze nieuw aangekochte onder woning in Rotterdam met een kelder van ca. 100 cm hoog wilde we graag een geïsoleerde vloer plaatsen. Wij hebben diverse vloeren bekeken voor de renovatie en hebben de vertegenwoordiger van Compofloor uitgenodigd voor advies. De vloer is in 1 dag geplaatst.

Vakkundig snelle service met een mooie stevige vloer als resultaat.

 • Compofloor_Meeuwsen_Rotterdam_02
 • Compofloor_Meeuwsen_Rotterdam_03
 • Compofloor_Meeuwsen_Rotterdam_04
 • Compofloor_Meeuwsen_Rotterdam_05
 • Compofloor_Meeuwsen_Rotterdam_06
 • Compofloor_Meeuwsen_Rotterdam_07

Plaats: Uithoorn
Opdrachtgever: Fam. van Zundert

Omdat het grootste gedeelte van mijn huiskamervloer bestond uit een traditionele houten balken vloer ben ik opzoek gegaan naar een renovatievloer. Het concept van Compofloor sprak mij aan omdat de vloer binnen een dag geplaatst kon worden, de vloer een goede isolatiewaarde had en er rekening gehouden kon worden met de aanwezige leidingen voor gas, water, elektra en CV.

Tijdens het plaatsen zijn de nodige aanpassingen uitgevoerd door de medewerkers van Compfloor zodat de leidingen niet aangepast hoefde te worden. Prima vakmannen die goed meedenken voor een oplossing!

 • Compofloor_Uithoorn_01
 • Compofloor_Uithoorn_02
 • Compofloor_Uithoorn_03
 • Compofloor_Uithoorn_04
 • Compofloor_Uithoorn_05

Visser

Plaats: Enkhuizen
Opdrachtgever: Fam. Visser

Na lang uitstellen hadden we toch besloten de huiskamervloer te laten renoveren omdat deze nauwelijks geïsoleerd was. Na het bezoek van de vertegenwoordiger die de voorbeelden aan ons heeft getoond hebben we besloten de vloer door Compofloor te laten leggen. Dit hadden we veel eerder moeten doen, het bedrijf werkt zo netjes en snel, het was in 2 dagen kant en klaar en konden we beginnen met de verdere afwerking (plintjes en Vloerbedekking). We kunnen het iedereen aanbevelen die een oude houten vloer heeft ook al is deze nog in goede conditie, onze nieuwe vloer is nu enorm comfortabel en is nu voortreffelijk geïsoleerd. Kortom we zitten er nu dankzij Compofloor warmpjes bij!

 • Compofloor Enkhuizen 1
 • Compofloor Enkhuizen 2
 • Compofloor Enkhuizen 3
 • Compofloor Enkhuizen 5
 • Compofloor Enkhuizen 7
 • Compofloor Enkhuizen 8
 • Compofloor Enkhuizen 9

Plaats: Den Helder
Opdrachtgever: Dhr. Blank

In het beginstadium was de doorslag om voor de Compofloor omdat wij geen hoge kruipruimte hebben. Als we een balkbroodjesvloer zouden toepassen dan konden we maximaal een RC van 3,5 toepassen. Omdat ik de renovatie zelf uitvoer, en in het weekend een dagje hulp krijg is dit systeem ook goed bevallen. Ik kon zo eerst de woonkamer doen zodat ik weer werkruimte tot mijn beschikking had. In 1 dag heb ik de gehele vloer erin kunnen leggen, de zaterdag de noppenplaten en zondag de WARP vloerverwamingsbuizen inclusief de dekvloer. Een droog-systeem als de Compofloor gaf mij veel voordelen, het voelde hoogwaardig en was vrij goed te hanteren.

Voor onze situatie is de Compofloor dus zeer goed bevallen. Eindconclusie: Een top systeem!

den Besten

Plaats:
Opdrachtgever: Fam. den Besten

Met Compofloor hebben we een prettige dienstverlening ervaren; vooraf werd het product toegelicht op locatie en werd de ruimte ingemeten. We konden ook zelf een kijkje nemen bij een huis waar op dat moment een Compofloor werd gelegd. De Compofloor werd bij ons gelegd op de afgesproken data, voor de overeengekomen prijs en binnen de (snelle) tijd, wat voor ons ook prettig was. Mooi product dat goed afgeleverd is en wij vertrouwen in hebben als klant.

 • Compofloor-DenBesten01
 • Compofloor-DenBesten02
 • Compofloor-DenBesten03

Plaats: Haarlem
Opdrachtgever: Dhr. Kool

In de keuken van onze jaren 30 woning waren alle vloerbalken aan de kopse kanten verrot. We waren dus genoodzaakt om de vloer te verwijderen. Omdat we ca. 1 1/2 jaar geleden tot volle tevredenheid onze huiskamer al van een nieuwe compofloor hadden voorzien hoefden we niet lang na te denken en hebben we direct contact gezocht met de verkoop, die er voor heeft gezorgd dat we binnen een 5 dagen weer een vloer hebben. De vloer is door twee, perfect op elkaar ingespeelde, vaklieden in een halve dag gelegd.

Topproduct en service!

 • Kool_Haarlem_Compofloor_01_1024x768
 • Kool_Haarlem_Compofloor_02_576x768
 • Kool_Haarlem_Compofloor_03_1024x576
 • Kool_Haarlem_Compofloor_04_576x768
 • Kool_Haarlem_Compofloor_05_432x768

Middelburg

Plaats: Middelburg
Opdrachtgever: Mevr. Otten

De vloer is geschikt voor monumenten! Wat een genot, na zeven maanden leven in de kruipruimte in anderhalve dag een gelikte, lekker warme vloer! Het is een wonder/bovenwonder! Zegt het voort en informeer gerust bij mij of kom kijken.

Plaats: Hoofddorp
Opdrachtgever: Fam. Nieuwenhuis

Tot onze grote schrik bleek onze 3 jaar geleden vernieuwde houten vloer niet bestand tegen muur, dak en vloerisolatie. Binnen 3 jaar was de vloer dus verrot. Omdat in de betreffende kamer een vleugel intensief gebruikt wordt was renovatie op korte termijn noodzakelijk. De keuze viel op Compofloor. Argumenten te over, geen beton storten dus geen extra vocht in de kamer, snel te monteren, sterk genoeg om een (375 kg) vleugel te dragen, nooit meer last van verrotting, snelle levering en montage mogelijk, enz. En, niet onbelangrijk, afspraak is afspraak. Slopen van de oude vloer zouden we zelf doen, uiteindelijk kostte dat meer tijd dan het monteren en afwerken van een nieuwe vloer. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd, informeerden naar wensen, deden zeer nauwkeurig hun waterpaswerk en legden in no-time een nieuwe vloer. Er bleef geen afval achter, alles keurig opgeruimd en zelfs aangeveegd. Je zou bijna wensen dat er nog meer houten vloeren in huis waren.

Papendrecht

Plaats: Papendrecht
Opdrachtgever: Fam. van den Broek

De vele positieve eigenschappen van de Compofloor waren erg overtuigend. We hebben meerdere bedrijven met een verschillend aanbod in vloertechnieken bekeken maar compofloor sprak ons het meest aan. De accountmanager heeft ons het gehele traject begeleid en dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Er werd goed en snel gecommuniceerd en vooral meegedacht met onze vragen. De uitvoering is geheel volgens planning verlopen, Perry doet wat hij beloofd! De vloerinstalateurs (Edo en Tim) waren zeer prettig in omgang en hebben keihard gewerkt en met ons mee gedacht om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Binnen 2 dagen hadden wij onze nieuwe Compofloor van 87m2! Kortom: De Compofloor is een uitstekende keus voor iedereen die overweegt om een vloerrenovatie te doen. Dit is zowel te danken aan het product zelf, maar minstens zo belangrijk de personen die er werkzaam zijn die dit mogelijk hebben gemaakt voor ons.